perjantai 9. elokuuta 2013

Sukupuoli

Rakenneultrassa tosiaan meidän pieni piilotteli kasvojaan, mutta tasapainon nimissä levitteli jalkojaan. Ultraaja toki muistutti, että sadan prosentin varmuutta sukupuolesta ei saa kuin kromosomeista, mutta meidän vauvan kohdalla hän uskalsi tehdä hyvin vahvan veikkauksen, koska näki niin suoraan ja hyvin monesta eri kuvakulmasta pienen jalkojen väliin. Tiedän myös, että siellä missä minä käyn ultrassa, on erittäin kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Hän kertoi nauraen meille, että "mikäli pikkuinen ei ole teipannut pippeliään piiloon, niin kyllä täällä pieni prinsessa majailee".

Pieni tyttö. Minusta tulee pienen tytön äiti. Minä olen jo pienen tytön äiti.

En ole ollut ikinä kovin innoissani vauvojen vaatteiden sukupuolikoodaamisesta värien avulla. Mutta jokin myrsky pääni läpi pyörähti, kun ajattelin pientä tyttöä. Minun oli pakko hankkia jotain oikein perinteisen tyttömäisen vaaleanpunaista. Ihan pakko.

Pieni poika olisi aivan yhtä tervetullut. Aivan yhtä. Ja olisin hänestäkin aivan yhtä onnellinen. Mutta silti minun on pakko myöntää, että menin onnesta sekaisin. Pieni tyttö. Meidän perhe. Minä, ihana mieheni ja pieni tyttö.

21 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Voi että! Onnea <3 Minäkin menisin sekaisin pienestä tytöstä :)

Anonyymi kirjoitti...

oi pieni prinsessa :)Onnea pienen prinsessan äidille!
meillä rakenneultraan on vielä kolmisen viikkoa.

-Bells-

[G kirjoitti...

Voi, ihanaa! <3 Sä olisit mennyt ihan yhtä sekaisin onnesta, jos se olisi ollut poika. ;) Tiedän sen!

ulmai - Kadun aurinkoisella puolella kirjoitti...

oih, ihana tyttölupaus!!
serkkunikin sai eilen tyttölupauksen! Pelkäsin tyttötoiveeni muututtua poikalupaukseksi, että kadehtisin kun muut saisivat tyttöjä. Nyt voin huokaista, ettei näin ole! <3 huh! :)

Turnip kirjoitti...

Mä olen myös sellainen, että tyttölupauksissa on ollut joku sellainen pieni lisä. Olin ihan onneni kukkuloilla kun pikkusiskosta selvisi, että tyttöä odotamme. Nyt jossain vko 17 paikkeilla lääkäri oli sitä mieltä, että nyt matkalla olisikin pikkuveli. Myönnän, että silloin pienen pieni pettymys ihan pienen hetken kävi sydämen päällä. Nytkö jäisin ilman äiti- tytär suhdetta, enkö saisi yhdenkään pienen tytön nähdä kasvavan. Mutta yhtä kaikki, ihan yhtä tervetullut olisi ollut myös pikkuveli. Siksi en meinannut uskoa kun rakenneultrassa olivat sitä mieltä sekä lääkäri että kätilö että kyllä se tyttö on taas matkalla, oli siellä aiemmin jotain muuta roikottanut jalkojensa välissä ;) Tähän piti hakea varmistus vielä 4d stä. Nyt sen uskon, että täälläkin odotetaan uutta prinsessaa. Ja kohta minäkin sen mekon jo ostan.

Vaaleanpunaisia hetkiä sinulle Ainu :)

Heidi Pii kirjoitti...

Ää, mua hävettää myöntää, mutta pakko silti sanoa, että kerran jos toisenkin oon luonasi tyrskähtänyt kyynelehtivään hykerrykseen. Taas. Onnea Aivan Yhtä Ihanasta tytöstä!

naley kirjoitti...

Onnea, ihana Ainu tyttölupauksesta <3 Kyyneleet nousivat silmiin.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Ainu prinsessasta!!<3

-Helmi ja pikku prinssi ;)

Caudensia kirjoitti...

Tuo tieto sukupuolesta on varmasti sellainen lapsen saantia entisestään konkretisoiva asia. Onnea <3 nimimerkillä Caudensia RV5+3

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa. <3

Riitta

Anonyymi kirjoitti...

Huhuilen Ainun kautta blogin pitäjää Nappia?(paljaiden jalkojen alla) Miten Napille voisi lähettää privat viestin tai anonyymisti? Voisitko Ainu vinkata hänelle? ja toivottavasti et pahastu kun huhuilen tätä kautta.

-Helmi

Anonyymi kirjoitti...

Olin alusta asti varma, että masussani kasvaa tyttö. Kun rakenneultra vielä asian varmisti, menin myös juuri noin sekaisin. On ihanaa olla pienen tytön äiti <3 Luin edellistä blogiasi ja nyt kanssasi riemuiten seuraan raskauskuulumisiasi. Aivan ihanaa, että saatte vauvan! T:Niiskuneiti

Anonyymi kirjoitti...

Onnea valtavasti tytöstä! Poika olisi ihan varmasti yhtä rakas♥Meidän tytteli vetelee hirsiä parasta aikaa. Ihana paketti♥♥♥♥

Enkelipojan äippä

Hanna L. kirjoitti...

Hirmuisen paljon onnea tytöstä! :)

Oon muuten samaa mieltä että on älytöntä alkaa koodailemaan sukupuolta värien perusteella. No enhän minä tuomitse jos jonkun mielestä vihreä on pojan väri siinä missä keltainen tytön, mutta sen vannon etten itse ala värirasistiksi kun oma lapsi syntyy.
Oon varma että meille tulee tyttö (ihan siitä syystä että sukuani hallitsevat naiset eikä miehiä ole juurikaan). Noh, ainoa väri jota kartan henkeen ja vereen on vaaleanpunainen/pinkki, koska jostain kumman syystä tyttölapsi tarkoittaa monelle sitä että vaatekaappi täytetään pinkeillä vaatteilla. Ärsyttää ainakin minua. :P

Ainu kirjoitti...

Kiitos kaikille onnitteluista. <3 Ja Caudensia, onnea sullekin matkaasi, tuo on ihana uutinen kuulla! Voi että. Oot ajatuksissa!

Helmi, mä huhuilen puolestasi Nappia. :)

Mustakin tuntuu vieraalta se, että pukisin tytön aivan pinkiksi. Tykkään ajatuksesta värikkäistä vaatteista vauvalle. Kaiken kaikkiaan hirveän hempeät kuosit ei hirveästi innosta hankkimaan.

<3 Ootte ihania, kun iloitsette mun kanssa näin.

Nappi kirjoitti...

Hei Ainu ja Helmi! :D Helmi, hmm, luetkohan näitä vastauksia täältä? Vai mitenköhän saisin sulle nyt sitten viestiä? Mulle voi laittaa sähköpostia esimerkiksi: nappikoo@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Ainu,kiitos kun huhuilit puolestani! <3

Nappi,laitan sulle sähköpostia! :)

Helmi

S kirjoitti...

Tyttö, miten ihanaa! <3

Ainu kirjoitti...

<3

Silmu kirjoitti...

Onnea <3 Tyttölupauksesta <3 Tyttäret ovat ihania <3

Ainu kirjoitti...

No on! <3