tiistai 30. heinäkuuta 2013

Rakenneultra

Rakenneultra on nyt takana. Vauvan potkut tuntuvat selvästi. Pahin pahoinvointi on pysynyt sairaalareissun jälkeen poissa, pieniä oksetuksia ei edes riesaksi huomaa. Jossain vaiheessa minua piinannutta selkäsärkyäkään en ole enää edes muistanut koskaan olleenkaan. Kaikki on nyt käsittämättömän hyvin.

Rakenneultrassa oli mielenkiintoista seurata ja kuunnella perinpohjaista rakenteiden tarkkailua. Kaikki oli juuri niin kuin pitääkin ja vauvan mitat vastasivat sopusuhtaisesti viikkoja. Pieni köllötteli pää alaspäin, naama selkärankaani kohti, joten kasvojen kuvaaminen oli hieman haastavaa, vaikka mukava ultraaja yritti jopa erikseen vartavasten ottaa meille kolmiulotteisen potretin pikkuisen kasvonpiirteistä. Mutta niitä me kyllä ehdimme vielä varmasti tuijottaa ja ihailla ja piirtää eteemme loputtomasti.

Jos pientä pystynenäänsä piilottelikin, sukupuolensa suhteen ei meidän vauva ollut kovin kaino. Levitteli jalkojaan ja tarjosi kyllä niin suoran näkymän haaroväliinsä, ettei suoremmasta väliä. Hyvin vahva lupaus siis saatiin meidän pikkuisen sukupuolesta. Minä olin etukäteen sitä mieltä, että on tässä matkan varrelle sen verran ehtinyt jännitystä karttua, että sukupuolta en välittäisi enää jännitellä, jos toisenlainen mahdollisuus tarjotaan. Mies ei olisi välttämättä halunnut tietää, mutta ei hän ollut toisaalta vastaankaan. Joten minun toiveideni mukaan mentiin tässä asiassa. Kyllä minä sen varmasti tännekin vielä paljastan, mutta en ihan vielä. Saa heittää arvauksen, jos huvittaa.

Juuri tälläkin hetkellä meidän pieni koputtelee alavatsaani. Kuin kertoakseen, että siellä hän on. Jo nyt niin iso osa meidän elämäämme. Ja minä saan olla juuri hänen äitinsä.

7 kommenttia:

Caudensia kirjoitti...

<3 Onnellinen puolestanne!

Anonyymi kirjoitti...

Onpa ihana kuulla että kaikki on hyvin.<3 Jännitin itse omaa rakenneultraani aivan älyttömästi silloin viime syyskuussa.

Koska annoit luvan arvata sukupuolta niin veikkaan poikaa. :)

-Helmi

Anonyymi kirjoitti...

Yleensä jos sukupuoli näkyy hyvin selvästi, se tarkoittaa poikaa :) Tyttöjen kohdalla ultraaja usein sanoo, ettei voi olla 100% varma ;)

Ihanaa että kaikki on hyvin! Et tosiaan tarvitse mitään ylimääräisiä murheita enää raskausaikaan. Nyt saa nauttia!

S kirjoitti...

Ihanaa! <3 Minustakin tuntuu, että vatsassasi kasvaa poika!

Ainu kirjoitti...

Caudensia, kiitos, tuo merkitsee mulle paljon. <3

Helmi, mulla aika paljon jännityksestä vei pois se, että pari viikkoa sitten yllättäen ultrattiin sairaalareissun yhteydessä. Tiesi, että ainakin pääpiirteissään siellä pitäisi olla monen asian kunnossa. :)

Anonyymi, hih, kiitos veikkauksesta! :D Ja kannustavista sanoista. Nyt nautin.

S, hih! <3

Lintunen kirjoitti...

Poikaa veikkaan, oma poika esitteli ultrassa sukukalleuksiaan rehvakkaana kun taas tyttö pisti jalat siveästi ristiin. Sama juttu yllättävän monella kaverilla

Ainu kirjoitti...

:)